У режимі онлайн – День відкритих дверей на кафедрі технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

25 квітня 2020, 16:50
У суботу 25 квітня в режимі онлайн кафедра приймала участь у Дні відкритих дверей факультету тваринництва та водних біоресурсів. Робота розпочалась з 9-30 за використання програми проведення відеоконференції Zoom.
І вже за декілька хвилин ми мали можливість спілкуватися з нашими майбутніми абітурієнтами – приєдналися Даша Вдовиченко, Кирил Ножечкін, Влад Соболь. Найбільше цікавили наших потенційних студентів питання щодо проведення ЗНО у школах, організацію проведення ІІ туру Олімпіади для вступу в НУБіП України, особливості навчання на нашому факультеті, проходження практик на тваринницьких підприємствах країни та за кордоном, можливості отримання подвійних дипломів тощо.
 
 
 
 
 
 
Впродовж відео-конференції, яка тривала до 14 години, приєдналися і інші майбутні абітурієнти, і олімпійці, і батьки й родичі наших майбутніх студентів, і колеги з інших кафедр. Усі мали можливість подивитись невеличкий фільм про факультет, отримати необхідну інформацію про університет, факультет, кафедри, про організацію навчального процесу, проживання у гуртожитках, культурне і спортивне життя студентів НУБіП України. Крім того, всі отримали можливість прийняти участь у відео-конференції нашого факультету, поспілкуватися з деканом, викладачами факультету.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
У цьому заході прийняли участь усі науково-педагогічні працівники кафедри, вони надавали змістовні відповіді на питання, радили, як краще підготуватися до ЗНО, до ІІ туру Олімпіади, яку спеціалізацію надалі обрати.
Впродовж нашої зустрічі майбутні абітурієнти розказали, чому вибрали наш факультет, відмітили високий рівень організації підготовчих курсів для вступу в університет. Серед учасників були й такі, які ще не визначились з вибором своєї майбутньої спеціальності – сподіваємось, що й вони також стануть нашими студентами.
Відзначимо, що атмосфера проведення зустрічі була дуже теплою й дружньою.
Ми чекаємо вас, наші майбутні студенти!  
Прокопенко Наталія Павлівна,
завідувач кафедри технологій
у птахівництві, свинарстві та вівчарстві
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook