Студенти бізнес-школи Агрокебети подолали екватор у здачі екзаменаційної сесії

20 квітня 2020 року

 Продовжуючи #stay and #study at home, студенти проекту "Агрокебети" 17 квітня 2020 року складали іспит з «Управлінського обліку». Даний іспит був особливим поєднанням двох онлайн-платформ: безпосередньо відео-зв’язку через Zoom та роботі на Навчальному порталі НУБІП / NULES.

Цього разу на іспиті було поєднано досвід практика, представника академічного партнера компанії PwC Анатолія Савченка, консультанта PwC, тренера, сертифікованого фахівця (CIA, DISC) а також університетський супровід від доцента кафедри обліку та оподаткування НУБіП України, к.е.н., доц. Оксани Данілочкіної.
Іспит розпочався вчасно. Після вже звичної відео-ідентифікації студентів, викладачі повідомили студентів про новий формат іспиту. До цього слухачі проекту не здавали іспит за допомогою платформи Moodle. Тож і студенти, і запрошений з бізнесу лектор Анатолій Савченко прокачували нові навички, якими студенти та викладачі НУБіП вже активно користуються.
  
Оксана Данілочкіна повідомила студентів про формат іспиту та обмеження у часі 80 хвилинами. Студенти перейшли до виконання завдань, які включали як питання тестові, так і відкритий теоретичний блок та задачі.
Перевагою використання Навчального порталу Elearn стало те, що не було потреби розсилати екзаменаційні білети, а студенти, отримавши дозвіл на здачу іспиту, отримали доступ до унікального завдання. З іншої сторони, студентам також не було потреби надсилати на пошту викладачам свої відповіді, тому що викладачі зразу на порталі отримували доступ до виконаного завдання. Також Анатолій Савченко прокоментував у системі Elearn виконані практичні задачі та відкриті теоретичні питання. Кожний студент мав змогу отримати у своєму кабінеті коментар від викладача та правильний розв'язок свого завдання.
Після зведених результатів виконаної навчальної роботи та проведеного іспиту, студенти отримали доступ до попередніх результатів та проходили співбесіду у форматі "Викладач-Студент-Викладач". Так як співбесіда відбувалась онлайн, то розмова втрьох була у форматі, що дозволено карантинними заходами, відповідно до яких більше двох збиратись не можна.
Коментар від Олександра Яременка, студента проекту "Агрокебети":
"Сьогодні я склав перший іспит у системі elearn. Незважаючи на те, що спочатку я був схвильований, щодо організації цього процесу, мав переживання, щоб був стабільний інтернет, система працювала без перебоїв. На щастя, ці переживання швидко минули і відкрилися переваги такого способу складання іспиту. Система зручна у використанні та економить багато часу, який можна використати безпосередньо на обдумування відповіді, а не на зайві організаційні оформлення роботи під час складання іспиту на папері чи пишучи відповіді просто у word. Дуже допомагає у написанні те, що одразу можна бачити запитання на які відповіді ще не дано та скільки часу залишилося до кінця іспиту. Тож не перестаємо освоювати нове навіть на сесії".
Проект "Агрокебети" на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України працює для того, щоб забезпечувати якісне навчання за будь-яких умов. Наші студенти продовжують драйвувати далі, а викладачі залишаються на зв’язку зі студентами як в аудиторіях так і на відстані.
Дякуємо за передачу того цінного багажу знань студентам в обліковій сфері нашому академічному партнеру PwC та Анатолію Савченко, консультанту PwC, тренеру, сертифікованому фахівцю (CIA, DISC), а також доц, к.е.н. Данілочкіній Оксані.
 
Дарія Чорна,
студентка 4 курсу факультету аграрного менеджменту,
менеджерка проекту "Агрокебети"
Олена Ковтун,
доцент кафедри адміністративного
менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook