НОВИЙ ФОРМАТ ПРОВЕДЕННЯ ПІДСУМКОВОЇ АТЕСТАЦІЇ СТУДЕНТІВ

18 квітня 2020 року

 

         16 квітня 2020 року у режимі віддаленого конференц-зв’язку, із використанням хмарних технологій (ZOOM та E-lern), доценти кафедри фінансів  к.е.н. Біляк Юлія Вікторівна  та к.е.н. Мрачковська Надія Костянтинівна прийняли залік з  предмету «Податкова система» у студентів  4 курсу факультету аграрного менеджменту.

 

 

 

Більше місяця студенти освоювали цей предмет дистанційно, при цьому постійно перебуваючи в контакті з викладачем Біляк Юлією Вікторівною в режимі ZOOM та E-lern. Віддалений режим не позбавив бакалаврів бажання активно працювати. Виконуючи завдання із самостійної роботи, вони проявили вже сформовану, за час навчання, професійну зацікавленість та компетентність, властиві майбутнім менеджерам. Хоч і важко, але цікаво було усім! Завдяки використанню сучасних технологій з’явилась можливість більш ефективно організовувати роботу студентів, надавати їм безпосередні консультації, відповідати на запитання, а, що особливо важливо, більше розглядати практичних і проблемних ситуацій.

 

 

 

Можливості програми ZOOM дозволили провести залік на високому рівні. Практично всі студенти змогли підключитися одночасно і пройти підсумкову атестацію.  

Юлія Біляк,

доцент кафедри фінансів.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook