Члени гуртка «Агротурист» в дистанційному режимі обговорили інноваційні аспекти спортивного туризму (24.03.2020 р.)

24 березня 2020, 18:53

  24 березня 2020 року члени гуртка «Агротурист», не дивлячись на карантин, в дистанційному режимі за допомогою месенджера Viber обговорили інноваційні аспекти спортивного туризму.
   Спортивний туризм – специфічний та унікальний вид спорту, який вирішує багато соціальних та економічних проблем у суспільному житті України.
  Перш за все, це унікальний засіб спілкування між людьми, який ґрунтується на безпосередньому знайомстві з життям, історією, культурою та звичаями тих регіонів, де проходять маршрути походів, що є проявом самодіяльної народної дипломатії.
  Це найбільш демократичний вид відпочинку, якому притаманні специфічні форми народної творчості, вільний вибір форми особистої активності на самостійно розробленому маршруті.
     Це – здоровий спосіб життя, найбільш доступний для реального втілення для усіх вікових і соціальних груп населення.
  Це комплексне явище, яке розвиває людину у духовній сфері, має пізнавальні аспекти, у тому числі виховання екологічної культури, сприяє самоствердженню особистості, завдяки фізичним навантаженням у поєднанні з благотворним впливом навколишнього природного середовища підсилює оздоровчий ефект.
      Гуртківці отримали завдання написати доповіді про розвиток спортивного туризму в регіоні, де вони проживають та описати існуючі туристичні маршрути.

Ірина Кудінова,
керівник гуртка «Агротурист»

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook