Виконання курсових робіт та дипломних проектів студентами-харчовиками онлайн!

14 квітня 2020 року

Відповідно до наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. у зв’язку з оголошенням карантину, навчання  всіх студентів Національного університету біотехнологій і природокористування України за дистанційною формою навчання за допомогою навчального порталу НУБіП, а також шляхом листування за електронною адресою викладача.

Про проходження дистанційного навчання для студентів четвертого курсу спеціальності «Харчові технології» розкажуть самі студенти.

Ми студенти 4-го курсу ОС «Бакалавр» факультету харчових технологій та управляння якістю продукції АПК старанно працюємо над своїми курсовими проектами з дисципліни «Технологія галузі» та дипломними проектами, не зважаючи на карантин.

Коли ми приїхали додому, у нас вселилась тривога. Ми хвилювалися, що не зможемо без консультацій виконати курсовий проект. Але, на щастя, ми живемо в час, коли можна зв’язатись з викладачем будь-яким способом у зручний час.

На нашому факультеті якісно розроблена та організована система дистанційного навчання на платформі «Elearn», що допомагає нам тримати зв’язок з навчальним процесом, виконувати всі завдання, не дивлячись на відстань та обставини, що склалися в світі. Також спілкуємося з викладачами через месенджер Viber, де вирішуємо нагальні робочі питання. 

Над курсовим та дипломним проектами працює кожен студент. Ми дуже раді, що маємо можливість дистанційного зв’язку, зв’язку в інтернеті з викладачами старшим викладем Менчинською Аліною Анатоліївною та доцентом Штонда Оксаною Анатоліївною.

Виконання курсового проекту дистанційно не завдає великих труднощів. Ми пересилаємо свої розрахунки та креслення на пошту викладачам, вони їх перевіряють і вказують на наші помилки. Також ми можемо задати питання, яке з’являється у процесі роботи, та дуже швидко отримати відповідь. Це навіть зручніше, ніж чекати на чергову консультацію.

Виділяючи щодня кілька годин на роботу, підтримуючи зв’язок з викладачем, наші курсові проекти вже майже готові, і через кілька днів ми зможемо надіслати його на перевірку та отримати рекомендації щодо помилок.

 

Залишаючись вдома - ми бережемо своє здоров’я, дотримуємося правил карантину, маємо багато часу для наукової та навчальної роботи, спілкуємося за допомогою соціальних мереж, допомагаємо один-одному.

Надіємось, що скоро закінчиться карантин, і ми всі здорові зустрінемось та вже з готовими курсовими й дипломними проектами успішно продовжимо наше навчання.

Адже мета дипломного проектування – систематизувати, закріпити та розширити теоретичні та практичні знання, розвинути навички творчого рішення інженерних задач. А закінчити четвертий курс – це вже маленький фініш та великий старт для нас, але щоб до нього дійти треба старанно попрацювати, чим ми й займаємося, навіть перебуваючи вдома.

Курсовий проект з «Технології галузі» є завершальною роботою фахової підготовки бакалавра за напрямом «Харчові технології», а дипломний проект – характеризує ступінь засвоєння студентом дисциплін, передбачених навчальним планом, та дозволяє перевірити його готовність до виконання самостійної роботи в промисловості.

Оксана Штонда, доцент
кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів
Аліна Менчинська, старший викладач
кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook