Засідання кафедри відбулося дистанційно

7 квітня 2020 року
Zoom

Нажаль події, які відбуваються сьогодні в Україні через карантин спонукають всіх нас пристосовуватися до нових умов життя, роботи і навчання та вдосконалювати свої навики у сфері інформаційного простору. Сьогодні, 7 квітня об 12.30 відбулося дистанційне засідання кафедри радіобіології та радіоекології в режимі он-лайн з використанням платформи Zoom, яка дозволила провести обговорення поточних питань в досить зручній формі та доволі оперативно. На засіданні були присутні всі НПП кафедри, хто через платформу он-лайн, хто по телефону.

 

Обговорено стан дистанційного навчання по дисциплінам, викладання яких забезпечують НПП кафедри. Розглянуто і питання дистанційного проведення залікових і екзаменаційних сесій для студентів бакалаврів та магістрів. Під час дискусії було зазначено про необхідність мотивування всіх студентів опановувати навчальні дисципліни за допомогою сучасних платформ Zoom, Cisco Webex та ін.
Також проведено аналіз роботи НПП кафедри щодо наповненням та тестуванням студентами електронних навчальних курсів на порталі E-learn, а також оновлення і актуалізація матеріалів вже атестованих ЕНК.
Проаналізовано готовність бакалаврських дипломних робіт та підготовку теоретичної частини магістерських робіт. Не забули обговорити і навчання аспірантів кафедри в умовах карантину.
Присутніх було повідомлено, що завдяки профорієнтаційній роботі окремих співробітників кафедри залучено п’ять учнів шкіл, які направили свої роботи до участі в І турі олімпіади для вступників НУБіП України, але цього замало, тому варто продовжувати роботу в такому напрямку, використовуючи особисте дистанційне спілкування та соціальні мережі.
На засідання також було розглянуто стан підготовки необхідної документації та розміщення її на сайті кафедри для успішного проходження акредитації ОС «Доктор філософії» зі спеціальності 091 Біологія.
Наприкінці засідання в.о. завідувача кафедри Алла Клепко подякувала всім учасникам Zoom конференції за проведену роботу і побажала усім міцного здоров'я, гарного настрою та подальшої плідної праці.

 

Володимир Іллєнко
секретар кафедри

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook