Карантин не став на заваді проведенню засідання кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції на принципово новому якісному рівні з використанням Zoom технології

30 березня 2020 року
м. Київ, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Як і було заплановано 30.03.2020 р. відбулося засідання кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції у режимі онлайн. На засідання у новому форматі було запрошено заступника  декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК доцента Наталію Слободянюк.

Перше  нагальне питання засідання було присвячено перебігу дистанційного навчання. Всі НПП кафедри зокрема зазначили, що навчання відбувається на належному рівні на електронних навчальних курсах, згідно розкладу. Згідно представлених звітів магістри активно переглядають теоретичний матеріал, виконують практичні завдання та завдання, передбачені для самостійної роботи. На електронних курсах ряду дисциплін кафедри студенти успішно склали тестові завдання до навчальних модулів.

Наступне питання стосувалося виконання завдань запланованих на березень місяць 2020 р з навчальної, методичної, наукової, виховної, міжнародної роботи. Як зазначалося раніше, навчальна та методична робота виконана у повному обсязі у режимі онлайн, що стосується інших видів робіт, багато конференцій, олімпіад, семінарів, круглих столів в тому числі і міжнародних було перенесено через оголошення карантину, тому участь у них та організація ряду подій перенесена.

 

Приємно відмітити,  що на кафедрі іде активна підготовка тез до участі у  ІХ Міжнародній науково-практичній конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». Всі магістри спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» під керівництвом своїх наукових наставників підготували тези, що висвітлюють актуальні питання проблематики своїх магістерських робіт.

У зв`язку з карантином було оголошено про перенесення Олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» на жовтень 2020 р. Олімпіаду з з «Метрології, стандартизації та сертифікації», де готувалися прийняти участь магістри спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» також перенесено. 

Проводиться робота НПП кафедри із подання до  атестації електронних навчальних курсів та оновлення та актуалізація матеріалів вже атестованих.

Останнім питанням на порядку денному було  розгляд питання вибору теми для аспіранта Романа Двикалюка. Було представлено доробки пана Двикалюка та зазначено, що захист планується за спеціальністю 181 «Харчові технології» і як зауважила Наталія Слободянюк, у цю спеціальність увійдуть і критерії спеціальності 05.18.12 – процеси і обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. Вислухавши аргументи та пропозиції науковців кафедри та рекомендації наукового керівника доцента Адамчук Леонори Олександрівни, тему затвердили.

Наприкінці засідання завідувач кафедри д.т.н., професор Владислав Сухенко подякував всім учасникам zoom конференції за виконану роботу і побажав усім міцного здоров'я, подальшої плідної праці у доброму гуморі і гарному настрої.

 

Наталія Сілонова,
доцент кафедри стандартизації
та сертифікації с. - г. продукції НУБіП країни

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook