Виконання педагогічного навантаження НПП під час карантину на прикладі доцента Олени Наумовської

1 квітня 2020 року

Доцентом Наумовською О.І. проведено лекції і практичні заняття згідно розкладу занять через застосування електронних ресурсів з таких дисциплін:
1. Екологічний контроль і управління, ОС Магістр, освітня програма «Екологія та охорона навколишнього середовища» «Екологічний контроль і аудит» 34 чол.: лекція на тему «Здійснення державного контролю у сфері поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами» - 4 год., практичні заняття – "Міжнародні і державні вимоги в сфері екологічного контролю і управління з промисловими і комунальними відходами" – 2 год.
На перевірку студентами надіслано 21 робота.
2. Організація і управління в екологічній діяльності, ОС Бакалавр «Екологія» 56 чол. (4 к, 1,2,3 гр.): лекція на тему «Міжнародний досвід в управлінні навколишнім природним середовищем» - 4 год., практичне заняття – «Організація управління природоохоронною діяльністю: міжнародний досвід і практика» - 6 год.
На перевірку студентами надіслано 26 робіт.
3. Екологічний захист агроекосистем (екологічне землеробство), ОС Бакалавр, «Екологія», 18 чол. (2к, 4гр., 3 к, 3гр.): лекції «Процеси деградації грунтового покриву» - 2 год., практичні «Розрахунок інтенсивності ерозійних процесів грунтового покриву» - 2 год.
На перевірку студентами надіслано 9 робіт.

Олена Наумовська, доцент кафедри

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook