Вивчення дисципліни «Рекреаційний потенціал» студентами 4-го курсу

1 квітня 2020, 20:55

За третій тиждень карантину студентами 4-го курсу, як україномовної групи, так і групи, яка навчається у польському університеті було проведено практичне заняття у системі E-learn на тему «Оцінка потенціалу природно-рекреаційних ресурсів різних регіонів України», де найактивніші студенти зробили необхідний аналіз, повністю виконали завдання і надіслали роботи на перевірку, серед їх числа –Кабакова Єлізавета, Попова Аніта, Бойко Валерій, Хорсун Руслана, Давидова Олена. Решта студентів опрацьовують відповідні інформаційні джерела і до закінчення тижня надішлють на оцінювання роботи.  

Одночасно із практичною роботою студенти опрацьовують і самостійну на тему «Інтегральне оцінювання туристично-рекреаційної сфери територій різних типів» і надсилають виконані завдання на перевірку. Комунікації із студентами здійснюються шляхом спілкування у Viber або ж через особисті повідомлення в системі Elearn.

Оскільки семестр для студентів 4-го курсу перейшов свій екватор було проведено оцінювання їх знань шляхом тестування (модуль 1). Переважна більшість студентів подолала його успішно і отримала високі бали.

Отже, не дивлячись на ситуацію, яка склалася студенти самостійно опрацьовують необхідні теми й демонструють високу успішність. Бажаю усім здоров’я і продуктивного тижня!

Бережняк Є.М., доцент кафедри
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook