Особисто для мене, карантин – це жах!

27 березня 2020, 10:42
НУБіП України

      Доброго дня, я Жук Денис Євгенійович, студент 2 курсу ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження. Проживаю в селі Мотовилівка Фастівського району. Це дозволяє мені щодня їздити до університету, а потім повертатися додому.

     Я звик, що поки перебуваю в дорозі або на парах, я маю викладатися на повну, з головою поринаю у навчання: повторюю пройдений матеріал, на перервах між парами виконую наперед домашні завдання, готуюся до практичних, лабораторних, самостійних. І лише коли повертаюся додому, я дозволяю собі відпочити.

    Особисто для мене, карантин – це жах! Оскільки, як я вже казав, моє перебування вдома асоціюється з відпочинком, вдома важко змусити себе щось робити. Тому на самостійне навчання у мене йде не більше 3-4 години на день, а інколи я і просто забуваюся про дистанційне навчання. Самостійно опрацьовувати навчальний матеріал дуже складно, на парах куди легше зосередитися аніж вдома, особливо, коли поруч два менших брата.

І це не найбільша проблема на шляху до повноцінного дистанційного навчання. Не всі предмети відкриті нам на сайті elearn.nubip.edu.ua, не всі викладачі користуються додатками Viber, Telegram та ін., я і сам, чесно кажучи, не люблю спілкуватися через соціальні мережі. Якщо з лекціями та практичними заняттями ще якось можна впоратися, то лабораторні роботи виконувати вдома просто неможливо, а це ледь не найважливіша частина навчання.

     Отож, мені було навчатися набагато легше, коли я щодня їздив до університету і витрачав купу часу лише на дорогу, аніж зараз, коли я цілий день сиджу вдома і в мене купа вільного часу.

      З нетерпінням чекаю коли цей кошмар закінчиться.

      Побажати можу лише одного – міцного здоров`я.

 

Жук Денис, студент 2 курсу ННІ енергетики, 

автоматики та енергозбереження

Віра Бутенко, доцент кафедри економічної теорії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook