Волков Андрій: про новий формат навчання в режимі карантину

26 березня 2020 року

 

     Третьокурсник Андрій Волков поділився своїм враженням від дистанційного навчання в період карантину.

-         Представтеся, будь ласка. Де Ви знаходитесь на період карантину?

Я, Волков Андрій, студент 3 курсу 4 групи економічного факультету спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування». На період карантину знаходжуся вдома, у  Прилуках Чернігівської області.

-         Чи легко Ви адаптувалися до дистанційного режиму навчання?

Спочатку було трохи незвично, бо такий режим актуальний для канікул чи вихідних. Складно почати навчатися, коли немає обов’язку ходити на пари, але навчання є обов’язковою складовою розвитку. Кожного дня проводяться обговорення та пари в системі Elearn. Відвідування перевіряється присутністю студента на парі по часу. Досить цікаво та незвично спілкуватися з викладачем в режимі чату та обговорювати нову тему.

-         Які маєте побажання до викладачів?

Можливо більше використовувати: креативну роботу, проєкт, тобто щось нове в звичайних практичних та самостійних, а також більше давати прикладів розв’язку задач із  використанням формул, бо навантаження на студента досить велике.

-         Скільки йде часу на самостійне навчання?

Якщо дотримуватись розкладу пар та виконувати всі завдання, то приблизно 5 годин на день. Звичайно не завжди виходить дотримуватись, адже іноді хочеться трохи довше поспати. Навчання повинно бути активним і продуктивним, та й взагалі повинно бути.

-         Чим займаєтесь, окрім навчання, під час карантину?

Часу на власні справи стало набагато більше, але не в мене. Я маю додатковий підробіток та працюю дистанційно. Намагаюсь кожного дня тренуватись. Читати книжки також можна, але я досить перебірливий у виборі книги, яка мене зацікавить. З’явився час на переосмислення життя та підбір пріоритетів. Ізоляція дає змогу зануритись в себе та зрозуміти, чого ти насправді хочеш. 

Лариса Олійник

доцент кафедри фінансів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook