Дистанційне навчання – необхідний елемент підготовки інженерів-енергетиків

24 березня 2020 року

     В період карантину Семен Волошин разом з Світланою Макаревич та Миколою Лутом, викладачі кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова, будують дистанційну роботу зі студентами 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» в межах дисципліни "Основи електропостачання" та 4 курсу, 2 і 3 курсів скороченого терміну навчання в рамках дисципліни "Управління проєктами".
  Основною підтримкою для організації такої роботи студентів-енергетиків безумовно є навчальний портал НУБіП України, де для них розроблено та сертифіковано електронні навчальні курси:
  - Основи електропостачання (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=224);
  - Управління проєктами (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1860).
   Робота налагоджена таким чином, що до кожної лекції в курсі подано теоретичні матеріали в ресурсі Книга, які доповнено презентаціями та додатковим відеоконтентом для поглиблення теоретичних знань.

  Під час інших видів занять, а це практичні, лабораторні та самостійні роботи студенти з викладачами працюють на навчальному порталі.

  Одночасно комунікуючи і на навчальному порталі і в створених групах в месенджері Viber.

  Карантин став для всіх викликом, тому викладачі кафедри разом зі студентами шукають та обговорюють і інші форми та засоби для здобуття якісних теоретичних знань та практичних навичок не порушуючи графіку освітнього процесу майбутніх інженерів-електриків.

 

Семен Волошин,
доцент кафедри електропостачання ім. професора В.М. Синькова

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook