Перехід на дистанційну форму навчання на час карантину

16 березня 2020 року

Шановні студенти!

На час карантину, викладачі кафедри будуть проводити навчальний процес дистанційно з використанням навчально-інформаційного порталу НУБіП України.

Для вивчення дисциплін використовуйте свої логіни і паролі. Відслідковуйте повідомлення, які надсалають викладачі на електронну пошту та старости в групах Viber та Telegram.

Якщо виникають технічні проблеми, зв'язуйтесь зі своїми викладачами.

Контакти з дисциплін:

"Технологія виробництва молока та яловичини" (доц. Носевич Дмитро Костянтинович, тел. 097 269-81-51)

"Спеціалізоване м'ясне скотарство" (доц. Кос Наталія Вікторівна, тел. 067 788-13-36)

"Директиви ЄС та стандарти у тваринництві" (доц. Коропець Лариса Анатоліївна, тел. 067 836-34-47)

"Технологія продуктів забою" (доц. Антонюк Тетяна Андріївна, тел. 098 588-47-35)

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook