Нові можливості роботи зі студентами!

23 березня 2020 року

Карантин не привід для викладачів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Національного університету біоресурсів та природокористування України не працювати цікаво зі студентами. За допомогою онлайн технологій можемо відтворити ту саму групову динаміку, як й в аудиторії.

Доцент кафедри Дєліні Марина разом зі студентами в рамках дисципліни «Основи бізнес-проєктування» плідно попрацювали над власними студентськими проєктами, які вони готують у групах.

Визначили цільову аудиторію проєктів, процедуру аналізу й опису конкурентного середовища, актуальність запропонованих проєктів.

Окремою темою семінару стало вплив COVID-19 на світову економіку, проєктну діяльність взагалі й кожний окремий проєкт. Намагались вирішити які не тільки загрози, а й можливості несе ситуація з пандемією у світі. Студенти в своїх роботах в системі e-learn та під час онлайн-семінару зазначили, що велику загрозу несе вірус для соціально-економічного становища нашої країни та світу взагалі.

 

По деяких джерелах він отримав назву «Нової Великої депресії», так як уповільнюються чи взагалі зупиняються бізнес-процеси, ринок праці зазнає втрат через це, люди опиняються на невизначений період без засобів існування. Але й позитивне виявляється в переорієнтації підприємств на нові бізнес-моделі, налаштуванні під актуальний запит спільноти, розвитку нових компетентностей та навичок.

Так само й в рамках проєктів ми намагались визначити як він може вплинути на кожний з них, які треба прийняти заходи, щоб підприємство отримало новий поштовх до розвитку. Студенти активно пропонували нові підходи до переорієнтації напрямків їхньої діяльності.

Світ вже ніколи не буде колишнім, але й ми розвиваємось разом з ним!


Марина Дєліні,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook