Онлайн-навчання на базі Elearn кафедри статистики та економічного аналізу

20 березня 2020 року

Відповідно до наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. у зв’язку з оголошенням карантину навчання студентів економічного факультету проводиться за дистанційною формою навчання за допомогою навчального порталу НУБіП, а також шляхом листування за електронною адресою викладача.

На кафедрі статистики та економічного аналізу економічного факультету НУБіП України викладання практично усіх дисципліни забезпечено електронними навчальними курсами, в тому числі і англомовними. Це дозволяє легко виходити на зв'язок з викладачами практично в будь-який час, для уточнень незрозумілих моментів використовувати чати, а також дозволяє студенту самостійно оцінювати свої знання та відслідковувати динаміку.

Зокрема, 20 квітня для студентів ОС Бакалавр за спеціальністю 071 «Облік та оподаткування» 2 курсу 3 групи з дисципліни «Статистика» (викладач – старший викладач кафедри статистики та економічного аналізу Михайло Михайлович Гузь) буда проведена лекція на тему «Індекси» (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1719).

За допомогою навчально-інформаційного порталу студенти мали можливість ознайомитися з навчальним матеріалом (текст, відео, анімація, презентація лекційного матеріалу), основні дискусійні моменти були розглянуті під час онлайн-чату.

 

Слід наголосити, що на цьому подальша навчальна робота не зупиняється. Після лекції студенти отримали завдання на закріплення знань та умінь з теми, а також завдання до підготовки до наступної лекції, що є необхідним елементом методичної системи навчання на кафедрі статистики та економічного аналізу економічного факультету.

 

 

 

 

Старший викладач кафедри

статистики та економічного аналізу

Леся Воляк 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook