Похід в музей лісових звірів і птахів ім. професора О.О. Салганського

4 березня 2020 року

   Студенти групи ЕЕЕ-18001бСТ ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження разом з наставником доцентом кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова Петренком Андрієм Володимировичем 4 березня 2020 року відвідали музей лісових звірів і птахів ім. професора О.О. Салганського.
  Питання збереження та збільшення кількості фауни на території України є вкрай актуальним і цікавим для сучасної молоді. Студентам не байдуже в яких реаліях їм доведеться працювати в майбутньому. До того ж технології стрімко розвиваються і вже зараз під час проектування електричних установок та обладнання обов’язково слід враховувати екологічні аспекти.

   Провів екскурсію доцент кафедри лісівництва Білоус Валентин Михайлович, який розповів про експонати музею. Під час екскурсії студенти дізналися про різноманітність фауни своєї країни, її географічне поширення, класифікацію, побачили експонати, які занесені до Червоної книги України. У молоді сформувалося бережне ставлення до різноманіття фауни рідного краю, яке для деяких з них може перерости не лише в майбутнє хобі, а й, можливо, в окрему галузь енергетичного напрямку в країні, адже з року в рік ставлення до природи рідного краю та біорізноманіття має бути більш відповідальним задля збереження життя на планеті.

     

  Екскурсія також була цікавою і для розширення загального кругозору студентів, надала можливість простежити зміни в еволюції тваринного світу, показала як звичайне хобі працівників навчального закладу допомагає передати практичні знання крізь роки майбутнім поколінням та зберегти важливі аспекти життя людей і сформувати відповідальне ставлення кожного до проблеми знищення фауни на загальнодержавному рівні.

   За проведену цікаву екскурсію та надану можливість відвідати музей лісових звірів і птахів ім. професора О.О. Салганського висловлюємо вдячність кафедрі лісівництва Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Доцент кафедри електропостачання
Волошин С.М.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook