Викладачі кафедри проводять профорієнтацію

14 лютого 2020 року

   11 лютого 2020 року в Прилуцькому агротехнічному коледжі доцентом кафедри електропостачання ім. проф. В. М. Синькова Петренком Андрієм Володимировичем проведена профорієнтаційна робота з студентами випускних курсів за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. Студентам була надана інформація про освітні програми ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та переваги навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

   В процесі розповіді про вступну кампанію 2020 року студентам роздані буклети ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, оголошення про прийом студентів на навчання, а також надано детальну інформацію про необхідний перелік документів для вступу на обрану спеціальність.

   Як колишній випускник Прилуцького агротехнічного коледжу, доцент Петренко А.В. поділився досвідом навчання та роботи за фахом після закінчення університету, наявних можливостей, які відкриваються перед вступниками до вузу. Можливість реалізації творчих здібностей у студентських наукових гуртках, культурно-масових та спортивних заходах. Кращих студентів попросив не зупинятися на отриманих знаннях і продовжувати навчання далі, в аспірантурі Національного університету біоресурсів і природокористування України.
   Студентів та викладачів коледжу цікавили форми вступних випробувань, програми навчання з отриманням подвійних дипломів у співробітництві з європейськими навчальними закладами, підприємствами що є базами практики для діючих студентів.
Окремо, висловлюємо вдячність директорові Прилуцького агротехнічного коледжу Чернікову Павлу Івановичу за дружню зустріч та прийом у навчальному закладі, а також щиру підтримку студентів з можливістю їх подальшого зростання як фахівців у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, заступникові директора з навчально-виробничої роботи Науменко Ніні Миколаївні та завідувачу відділенням «Електричної та комп’ютерної інженерії» Фокіній Тетяні Олександрівні за організацію і технічне забезпечення проведеного профорієнтаційного заходу, а також всім присутнім викладачам і співробітникам коледжу яким було цікаво відвідати профорієнтаційний захід.


Завідувач кафедри електропостачання,
доцент Макаревич С.С.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook