У зв’язку з карантином до 3 квітня навчаємося дистаційно!

13 березня 2020 року
НУБіП України

Відповідно до рішення Кабінету Міністрів про введення карантину в Україні та з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції в Національному університеті біоресурсів і природокористування України до 3 квітня 2020 року навчальний процес триватиме в дистанційному режимі. Про це йдеться в наказі ректора Станіслава Ніколаєнка.

Освітній процес призупиняється – студенти та слухачі денної, заочної форм навчання та підвищення кваліфікації на період з 12 березня по 3 квітня 2020 року навчаються за дистанційною формою. Для студентів-заочників, які прибули на навчання до 12.03.2020 року, лекції начитуються за скороченою програмою, буде видане завдання для самостійного опрацювання матеріалу. В університеті заборонено на період карантину проведення усіх масових освітніх заходів, наукових конференцій, Днів відкритих дверей тощо.

Передбачено збір інформації про стан захворюваності серед студентів, працівників своїх підрозділів та її передачу оперативній групі до 8.45 та до 15.30 за телефонами: (044) 527 84110; (044) 5278833; (044) 5278242.

Студентам, які проживають за межами студентського містечка, у тому числі у м. Києві та Київській області, у випадку захворювання інформувати директорат/деканат відповідного інституту чи факультету. На період карантину суворо заборонений вхід сторонніх осіб до навчальних корпусів та гуртожитків університету. Також призупинені відрядження працівників та студентів університету за кордон та по Україні.

Про подальші дії будемо інформувати на офіційному сайті університету.

Денис Рудень

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook