Заключний день декади кафедри

4 березня 2020, 11:09

    На базі факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України 28 лютого 2020 року відбулась міжнародна конференція «Апітерапія у теорії та практиці»

    Очікували на 120 учасників але бажаючих виявилось 152 не байдужі людини, які охоче прийняли участь у виставці наших провідних виробників апіпродукції та мали можливість спілкування з однодумцями бджільницького ремесла.

    Разом з цим, конференцію відвідали іноземні установи, організації, а саме Словацький сільськогосподарський університет в Нітрі, Словаччина; Науково-виробниче підприємство «BIO Pčelinja klinika», м. Селенча, Сербія; Інститут генетики, фізіології та захисту рослин, м. Кишенів, Молдова; Громадське об’єднання «Apicultura in Republica Moldova», м. Кишенів, Молдова; Республіканське громадське об’єднання «Белорусские пчеловоды», м. Мінськ, Білорусь; Селянсько-фермерське господарство «Мядовая каралева», Міждуречье, Мінська обл., Білорусь. Навчальні, наукові та медичні установи України.

   У виставці прийняли участь провідні виробники апіпродукців, а саме ТМ Пчелопродукт, ТМ Апіпродукт, ТМ Медок, Golden Bee та презентації кафедр факультету тваринництва та водних біоресурсів.

   Так, формат конференції мав можливість взяти участь у обговоренні актуальних проблем галузі бджільництва та апітерапії в цілому, молодим вченим, виробникам та досвідченим науковцям, що дає змогу отримати дивовижний досвід! З точки зору змісту, цей захід відрізнявся виключно широким колом питань і високим професійним рівнем учасників.

   Варто відзначити високий науковий та організаційний рівень проведеної конференції, який був забезпечений завдяки кропіткій праці команди університету та особливо Адамчук Леонорою та Кононенко Русланом, заступник декана з навчальної роботи факультету тваринництва та водних біоресурсів доклав максимум зусиль до організаційних питань зі сторони адміністрації НУБіП України.

Олександра Акульонок,

завідувач лабораторії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook