Профорієнтація в ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. С. П. Корольова м. Києва

3 березня 2020, 16:10

25 лютого 2020 року Чухліб Алла Василівна, канд. екон. наук, доцент кафедри статистики та економічного аналізу провела профорієнтаційну роботу серед випускників середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. С. П. Корольова м. Києва.

Випускники школи отримали ґрунтовну інформацію про переваги навчання в НУБіП України, і зокрема на економічному факультеті.

Учні були ознайомлені із спеціальностями та освітніми програмами економічного факультету, можливістю навчатися у групах з викладанням дисциплін англійською мовою, отримали інформаційні буклети економічного факультету НУБіП України.

Випускники активно цікавилися правилами прийому на економічний факультет університету, переліком конкурсних предметів, торішнім прохідним балом на окремі спеціальності, обмеженнями щодо кількості поданих заяв на місця державного замовлення, контрактні місця, переліком та формою подачі документів для участі в конкурсному відборі, навчанням на військовій кафедрі та ін.

Чухліб А.В. запросила випускників школи на День відкритих дверей Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Висловлюємо щиру вдячність директору школи Фещенко Сергію Миколайовичу за допомогу в організації зустрічі з випускниками школи.

 

 

Алла Чухліб, канд. екон. наук,

доцент кафедри статистики та економічного аналізу.

                                                                                                 

 

 

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook