Марина Гарбут і Михайло Дмитрик – Міс та Містер економічного факультету 2020

1 березня 2020, 10:00

 25 лютого 2020 року відбулась найбільш очікувана подія року – «Міс та Містер економічного факультету 2020», де було обрано пару, котра буде представляти наш факультет на «Красі НУБіП».

     Цьогоріч за ці титули змагалися 8 пар: найчарівніші та найталановитіші красуні і мужні та найпривабливіші хлопці нашого факультету. Усі учасники повинні були представити себе у таких конкурсах :
• «Українське знайомство»
• «Поп-арт»
• «Шоу талантів»
• «Дефіле у вечірньому стилі»
     Оцінювали конкурсантів вимогливе, об’єктивне та компетентне журі, яке представили:
• декан економічного факультету, голова журі Діброва Анатолій Дмитрович,
• голова Первинної профспілкової організації студентів НУБіП України Муравський Олексій Андрійович,
• заступник декана з виховної роботи Криворот Олег Григорович,
• заступник декана з навчальної роботи Воляк Леся Романівна,
• випускниця економічного факультету, у минулому голова культурно-масового сектору СО Іванчук Оксана,
• чарівна володарка титулу «Міс ЕФ-2019» Ворона Ангеліна,
• «Красуня ЕФ-2017» та «Віце-міс НУБіП-2018» Сорочук Людмила.
     Почесним гостем на святі був проректор з навчальної і виховної роботи, професор Кваша Сергій Миколайович.
 
 
 
 
     Знайомство із учасниками відбулось під час першого конкурсу – вихід в українському вбранні. Наші ведучі, Наталя Палагута та Влад Узаков, познайомили всіх глядачів з конкурсантами, розповідаючи про їх таланти та захоплення у віршах та прозі, серйозно та з гумором.
     Під час виходу «Поп-арт» учасники показали сучасний погляд на цей вид мистецтва, продемонструвавши яскраві та сміливі образи.
     Впродовж шоу талантів конкурсантам вдалось спростувати вислів Оноре де Бальзака про те, що талант в чоловікові теж саме, що краса в жінці – всього лиш обіцянка. Наші учасники показали пристрасні танці, пісенні таланти, хист до написання віршів та безліч інших здібностей.
     Всі глядачі зачаровано спостерігали за юними талантами, адже такого різноманіття талантів годі й пошукати!
     На завершення конкурсу відбувся найбільш очікуваний етап – вихід у вечірньому стилі. Ніжні дівчатка та стримані, елегантно одягнені юнаки зводили з розуму всіх присутніх в залі, підкреслюючи свою красу та найкращі сторони своєї вроди.
     Після цього журі вирішили підбити підсумки та обрати найкращих. Під час очікування результатів ведучі проводили розіграші та вікторини, глядачі співали пісні у супроводі Ахрамєєвої Ярослави та гостів із інших факультетів університету.
     Проте, все застигло в очікувані, коли журі знову повернулися до зали. Переможці були визначені серед хлопців і серед дівчат у наступних номінаціях:
Міс та Містер «Романтичність» - Тихенко Катерина (№7) та Сидоренко Максим (№6),
Міс та Містер «Талант» - Юдіна Анастасія (№4) та Папян Юрій (№8),
Міс та Містер «Елегантність» - Гарбут Марина (№1) та Войцехівський Вадим (№2),
Міс та Містер «Артистичність» - Яковишина Іванна (№6) та Задонський Даніїл (№7),
Міс та Містер «Привабливість» - Бабич Катерина (№3) та Волков Андрій (№1),
Міс та Містер «Харизматичність» - Шохіна Юлія (№2) та Дмитрик Михайло (№4),
Міс та Містер «Стиль» - Шкель Марина (№5) та Бабюк Дмитро (№5),
Міс та Містер «Посмішка» - Шептенко Маріанна (№8) та Нагорний Іван (№3).
     Звання «Містер глядацька симпатія» здобув Дмитро Бабюк, а «Міс глядацька симпатія» стала Юлія Шохіна«Віце-містером ЕФ» став Андрій Волков, а його супутницею – «Віце-міс ЕФ» стала Анастасія Юдіна.
     Проте, найталановитішою та найгарнішою журі обрало Марину Гарбут, яка отримала титул «Міс економічного факультету». А наймужнішим та найпривабливішим обрали Михайла Дмитрика, який став «Містером економічного факультету».
     Протягом усього свята, гості та організатори дарували один одному надзвичайний заряд позитиву та теплої енергетики.
А ось що говорять самі ж красені та красуні про їх враження від участі в конкурсі:
     Юдіна Анастасія: «Участь у "Міс ЕФ 2020" - це додаткова можливість розвивати нові якості, такі як впевненість у собі, своїх діях. До конкурсу я готувалася дуже ретельно. Напередодні самого конкурсу мене наповнювало таке приємне хвилювання, що казка ось-ось розпочнеться. У день фіналу емоції переповнювали мене. Ті відчуття, які були перед першим виходом на сцену, словами передати неможливо. Щира підтримка рідних і близьких мені людей дала можливість відчути справжній смак перемоги. Сам конкурс краси подарував мені нові враження та емоції».
     Дмитрик Михайло: «Це був крутий вечір і я отримав максимум задоволення від участі в цьому конкурсі. Надзвичайно радий мати честь представляти Економічний факультет на «Красі НУБіП» і готовий докласти максимум зусиль для перемоги. Організаторам вдалося створити надзвичайну атмосферу свята не тільки для нашого факультету, але й для гостів з інших факультетів. Це було неймовірно»
.
     Гарбут Марина: «Участь в конкурсі "Міс та Містер ЕФ" це велика перемога для кожного учасника, а особливо для мене. Я отримала неймовірні емоції та можливість відкритись і показати себе з різних сторін. Тепер у мене нова та ще більш важлива ціль - гідно представити рідний факультет на конкурсі "Краса НУБіП". Хоча з такою групою підтримки можна підкорювати усі вершини».
     Задонський Даніїл: «Мої очікування справдились на всі 100%. Чесно кажучи, я навіть і подумати не міг, що буде так круто. Цей конкурс познайомив мене з новими людьми, все було неймовірно. Окремо хотів би відмітити організаторів конкурсу, які були дуже відповідальні та провели цей конкурс на найвищому рівні, їм особлива подяка. Загалом, все було супер і це була дійсно визначна подія в моєму житті та в житті нашого факультету».
     Шохіна Юлія: «Кожен чув, що в подібних конкурсах всі один одного підставляють. Цього чекала і я, як кажуть найгіршого. Проте ми зруйнували всі стереотипи і за цей короткий час ми стали маленькою родиною і такої підтримки від учасників, а, особливо від організаторів, я не зустрічала на жодному конкурсі. Хочу подякувати кожному, хто був в цей день зі мною, ваша підтримка найкраща».
     Отож, побажаємо нашим учасникам сил, успіхів та чудових емоцій. А для Міс та Містер економічного факультету 2020, звісно ж, перемоги на конкурсі «Краса НУБіП 2020», адже вони цього гідні!
     Від всього економічного факультету хочеться подякувати адміністрації факультету за всебічну підтримку і Студентській організації в організації конкурсу. Окремо хочеться висловити щиру вдячність організаторам та ведучим, без яких цей конкурс був би просто неможливим. Бажаємо усім нам подальших життєвих і творчих успіхів, професійних злетів, гарного настрою, чудових емоцій та яскравих вражень!
Вероніка Лось,
студентка другого курсу економічного факультету
 

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook