Всеукраїнська Акція «Відновлюємо ліси разом»

21 березня 2020 року

 

21 березня ц.р. приймемо активну участь всім колективом кафедри, разом з дипломниками і друзями у започаткованій Міністерством енергетики та захисту довкілля спільно з Державним агентством лісових ресурсів Всеукраїнській акції «Відновлюємо ліси разом».
У рамках Акції відбудеться два безпрецедентних заходи:
1. 21 березня, у Міжнародний день лісів, буде висаджено 5 мільйонів сіянців і саджанців.
2. Тижневий Марафон садіння лісу. Протягом тижня, з 21 до 29 березня, у рамках Акції буде висаджено щонайменше 10 мільйонів сіянців і саджанців.
Міжнародний день лісів 21 березня проголошено Генеральною Асамблеєю ООН. У 2020 році Міжнародний день лісів відзначається під гаслом «Ліси та біорізноманіття. Надто цінно, щоб втратити».
Метою Акції є відновлення українських лісів, підвищення іміджу лісової галузі та професії лісівника, поінформованості суспільства щодо важливості та необхідності проведення лісогосподарських заходів, поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, поліпшення екологічної ситуації в країні, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи.
Кожен з нас отримає можливість зробити добру справу – висадити одно-дворічні сіянці на лісокультурній площі Боярської лісодослідної станції і, тим самим, створити дослідно-виробничі культури з нагоди відсвяткованого 100 річчя нашої кафедри.
До участі в Акції запрошуємо долучитися, гуртківців, дипломників і друзів нашої кафедри.
Інформація щодо трансферу, місця збору та часу виїзду до місця проведення Акції буде надана пізніше.

Віктор Маурер
Завідувач кафедри 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook