ДЕ ВРОДА, ТАМ І СИЛА

27 лютого 2020 року

25 лютого 2020 року на економічному факультеті відбулось грандіозне студентське свято “Mister and Miss of Economic Faculty”. Чарівні конкурсанти, дотепні ведучі, чудові співаки та музиканти – все це зробило свято незабутнім.
Всі прагнуть бути красивими, хоча еталони краси часто змінюються у часі і просторі. У різних народів різне розуміння краси людини. Переконана, що сучасний погляд на красу не обмежуються зовнішньою красою, а беззаперечно доповнюється гармонійним розвитком особистості, її душевними якостями та талантами.
Учасниками конкурсу краси стали красиві і талановиті студенти першого і другого курсу економічного факультету НУБіП України. Як куратору групи першокурсників, мені було особливо приємно відвідати даний захід і підтримати найкращих учасників з 3 групи 1 курсу спеціальності «Облік і оподаткування» - Бабич Катерину і Войцехівського Вадима.

Катя і Вадим красиво відкрили для глядачів свої вміння та з гідністю виконали всі завдання конкурсу. Вони чарували членів журі та публіку своїм позитивом, грацією та артистизмом.

Бабич Катя виросла у мальовничому селі Ольшаниця, Рокитнянського району Київської області. Після закінчення школи поступила на наш економічний факультет. Крім добросовісного ставлення до навчання, Катя неймовірно творча особистість: з дитинства грає на фортепіано, зачаровує нас співом, активно займається спортом, обожнює малювати та постійно відкриває для себе нові грані свого таланту.
На конкурсі Катя вразила своєю витонченою красою, ніжністю і тендітністю. Обличчя Каті світилося добротою зсередини, молодість іскрилась у її безмежно красивих очах. Особливої уваги заслуговує її незабутній душевний вокальний виступ.

Войцехівський Вадим народився у м. Богуслав Київської області. Основне хобі Вадима спорт, хоча творчі здібності у хлопця також заслуговують на повагу. Вадим відрізняється від інших своїм позитивним ставленням до оточуючих, добротою та радісним настроєм. Тепер він «красунчик» не тільки для батьків і рідних, а й для всієї студентської спільноти нашого університету. Під час свого виступу Вадим незабутньо продекламував вірш В. Симоненка «Ти знаєш, що Ти – людина?»

 
На мою думку, особистим прикладом Катя і Вадим довели, що сучасні молоді люди прагнуть бути гарними і впевненими в собі, яскравими, успішними і талановитими у житті!!!
За результатами набраних у кожному конкурсі балів Катя стала володаркою титулу «Міс привабливість – 2020», а Вадим«Містер елегантність – 2020».

За Катю і Вадима щиро вболівали одногрупники, які забезпечили дружню і позитивну атмосферу свята!!!
Хочу подякувати моїм найкращим, оригінальним, креативним і талановитим першокурсникам 3 групи економічного факультету Каті і Вадиму за позитивні враження і чудовий настрій напередодні весни!!!

 

 

Куць Т.В.,

куратор 3 групи 1 курсу

спеціальності «Облік і оподаткування»

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook