Профорієнтація - ключовий аспект діяльності кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

26 лютого 2020 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

          Доцент Кроп П.Б. зустрівся з учнями навчальних закладів Вишгородського району Київської області. Захід було організовано за підтримки Відділу освіти Вишгородської районної державної адміністрації Київської області. Майже двісті майбутніх випускників отримали вичерпну інформацію про університет, факультет аграрного менеджменту і кафедру адміністративного менеджменту та ЗЕД.

Детальну інформація щодо умов вступу до НУБіП України, напрямів підготовки та спеціальностей отримали школярі в с. Нові та Старі Петрівці, с. Лютіж, с. Демидів та смт. Димер.

Головним завдання таких зустрічей є ознайомлення учнів з проблемою професійного самовизначення, формування в молоді реального погляду на вибір професії, мотивації до вибору майбутього кар'єрного шляху, уникнення основних помилок при професійному самовизначенні та  аналіз ситуації на ринку праці.

Серед школярів було проведене тестування, яке допоможе їм визначити професійну сферу, в якій вони зможуть максимально реалізувати свої здібності, самостійно зробити вибір освіти, розробити стратегію підготовки до вступу в університет.

Майбутні абітурієнти отримали запрошення на  День відкритих дверей  та  подальше навчання  в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

 

Кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД щиро дякує Відділу освіти  Вишгородської районної деражвної адміністрації Київської області та адміністрації навчальних закладів за організацію зустрічей і сподівається на довготривалу, цілеспрямовану та злагоджену  співпрацю.

 

Завідувач кафедри,

д.е.н., проф. Мостенська Т.Л.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook