Студенти 3 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів відвідали міжнародну виставку «Agro Animal Show»

25 лютого 2020 року

      18 – 20 лютого 2020 року у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ) вкотре відбулась чергова виставка Agro Animal Show. 

     Agro Animal Show – захід, що спрямований на просування сучасних технологій в галузь тваринництва і пропонує великий спектр техніки та обладнання, новітні науково-технічні розробки для господарств різних форм власності та розмірів, що професійно займаються виробництвом тваринницької продукції. Виставка представляє основні напрямки інноваційного розвитку галузі тваринництва, є унікальним інформаційним та торговельним майданчиком. Міжнародна виставка ефективного тваринництва та птахівництва AGRO ANIMAL SHOW проходить за підтримки Міністерства аграрної політики України, Федерального Міністерства економіки Німеччини та Уряду Франції

    19 лютого 2020 року під керівництвом доцента кафедри біології тварин Чепіль Людмили Василівни на базі Agro Animal Show студенти кураторської групи 3 курсу 2 групи ТВППТ відвідали представлені експонати та ознайомилися з обладнанням для утримання тварин, науковими розробками і сучасними технологічними прийомами у тваринництві.

     Зацікавила студентів участь у рамках Agro Animal Show семінару «Ефективне свинарство. Добробут стада», який був організований редакцією журналу «Agroexpert», де своїм досвідом ділилися українські та зарубіжні колеги. Особливо цікавою була доповідь Віктора Андрійченко «Добробут свиней та реконструкція свинокомплексу – принцип win-win», керівника компанії Schauer в Україні.

   

   Приємно було зустріти на виставці колишніх співробітників факультету тваринництва та водних біоресурсів  А.І. Чигрина та Ю. Позняковського, з якими із цікавістю поспілкували наші студенти.

 

 

Доцент кафедри біології тварин,

Людмила Чепіль

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook