Екологічна продукція від кафедри технології зберігання переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б В. Лесика

21 лютого 2020 року
НУБіП України

     Якщо хто призабув, то пора йому нагадати, що солоний огірок, виготовлений за технологією засолу в діжці, – то необхідність і окраса пізньозимового і ранньовесняного столу!

       Кафедра технології зберігання переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика реалізує свою екологічно чисту продукцію за ціною 50 грн. (без вартості банки) і 74 грн. (із банкою).

      Запрошуємо усіх по швидше придбати консервовану продукції, щоб потім не картали себе, що не встигли та спізнилися!

Катерина Корнійчук,
завідувач НВЛ переробки плодів та овочів 
кафедри технології зберігання переробки та стандартизації 
продукції рослинництва ім. проф. Б В. Лесика

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook