Адвокати з Лівобережного Центру безоплатної вторинної правової допомоги завітали на зустріч зі студентами юридичного факультету.

20 лютого 2020 року
вул. Васильківська, 17, навч. корпус №6, юридичний факультет

   19 лютого 2020 р. на юридичному факультеті, за ініціативою юридичної клініки «Захист та справедливість», НУБіП України та кафедрою міжнародного права та порівняльного правознавства, була організована практична лекція за тематикою «Проблеми за засоби вирішення сімейних спорів».

  В рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між юридичною клінікою та Центром з надання безоплатної вторинної допомоги, за для практичного навчання студентів юридичного факультету були запрошені практикуючі адвокати у сфері сімейних спорів. Отже, гостями даного заходу стали відомі адвокати з Лівобережного Центру надання безоплатної вторинної правової допомоги: директор Центру, адвокат – Бурчак Леся Іванівна та головний спеціаліст, Член Національної асоціації центрів БПД Попович Павло Борисович.

  Спікери розпочали з розповіді поняття про шлюб, його укладання, відповідальність кожного з подружжя один перед одним та відповідно про наслідки розлучення у вигляді розподілу майна, подружжя. Досить цікавим була розповідь про сферу мирного врегулювання сімейного конфлікту, а саме впровадження нового проте досить актуального вирішення спорів процесу медитації.

   Також студенти заслухали практичні паради при укладанні шлюбного договору, у якому визначено правовий режим майна, у тому числі боргових зобов’язань, що виникатимуть у подружжя в майбутньому. По завершенню гості побажали молодим студентам-правникам успіхів та звершень у здобутті вищої юридичної освіти.

  На кінець, хочеться подякувати представникам Лівобережного Центру з надання вторинної правової допомоги в особі Бурчак Лесі Іванівни та Поповича Павло Борисовича про можливість студентам юридичного факультету побачити іншу сторону засвоєння практичних навичок такої важливої професії як юриспруденція.

 

Керівник ЮК, доцент кафедри
міжнародного права та порівняльного
правознавства Сергій Кідалов



 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook