Запрошуємо прийняти участь у публікації наукових статей

17 лютого 2020, 14:06
НДІ економіки і менеджменту

 

 

обкладинкаШановні колеги!

 


 

Редакція журналу Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія «Економічні науки» пропонує Вашій увазі можливість опублікувати статтю.

Журнал входить до «Переліку наукових фахових видань, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук» на підставі Наказу МОН України від 14 лютого 2014 року № 153 (Додаток № 7).

Для публікації статті у науковому журналі Випуск 37/2020 необхідно надіслати до 28 лютого 2020 року (включно) електронною поштою до редакції журналу наступні матеріали:
1) заповнити довідку про автора;
2) оформити статтю згідно вказаних вимог;
3) надіслати рукопис статті в електронному вигляді на адресу: [email protected]
4) для осіб, які не мають наукового ступеня, – відскановану рецензію наукового керівника або рецензію особи, яка має науковий ступінь;
5) підготувати авторський реферат статті англійською мовою для розміщення на веб-сайті видання.

Авторські примірники журналів будуть відправлені на поштові адреси, вказані в інформаційних довідках, рекомендованим листом 30 квітня 2020 року.

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, відвідайте офіційний сайт Наукового віснику Херсонського державного університету. Серія «Економічні науки» або завантажте інформаційний буклет.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook