Ознайомлення із сучасними станом виробництва садивного матеріалу в Польщі на засіданні гуртка "Декоративне розсадництво"

12 лютого 2020 року

 10 лютого 2020 року було проведено засідання гуртка «Декоративне розсадництво» кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, на якому обговорювали «Шляхи вдосконалення вітчизняного розсадництва з урахуванням досвіду Польщі».

Відповідно до програми семінару доцент кафедри Бобошко-Бардин І.М. поділилася своїми знаннями з історії розвитку декоративного розсадництва Польщі. Учасники семінару (15 чоловік), серед яких були студенти першого - третього курсу, аспіранти кафедри, мали змогу ознайомитися з діяльністю провідних розсадників Польщі (Лазуцкі, Грабчевскі, Улінські, Капіас), їх спеціалізацією, технологією вирощування, асортиментом та сортиментом декоративних рослин.

Дякуємо всім учасникам семінару за активність та зацікавленість у сучасних технологіях виробництва садивного матеріалу в розсадниках зарубіжних країн.

У зв’язку з обмеженням часу засідання гуртка обговорення шляхів удосконалення вітчизняного декоративного розсадництва за досвідом польських виробників садивного матеріалу перенесено на наступне засідання гуртка, яку відбудеться найближчим часом. Слідкуйте за новинами гуртка на сторінці фейсбук  та на сайті кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій.

Ірина Бобошко-Бардин
доцент кафедри

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook