Профорієнтаційна робота у школах

31 січня 2020 року

Доцент кафедри механіки Черниш О.М. у січні відвідав Студениківський опорний заклад загальної середньої освіти I-III ступенів у Переяслав-Хмельницькому районі Київської області, з яким раніше було укладено договір про співробітництво та організацію взаємовідносин. 
Під час зустрічі з керівництвом закладу освіти обговорено питання щодо Правил прийому на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України в 2020 році, а також наявну інформацію Міністерства освіти і науки України про можливі обсяги державного замовлення та вартість навчання студентів, які зараховуються на підставі договорів. Майбутнім випускникам школи надано інформацію про те, що Національний університет біоресурсів і природокористування України у січні-квітні 2020 року проводить для вступників до університету Всеукраїнську олімпіаду з української мови та літератури, математики, фізики, англійської мови, а також з історії України, біології, географії, хімії.

      

Було наголошено, що участь у Олімпіаді НУБіП України для вступників надає майбутнім абітурієнтам унікальну можливість отримати до 20 балів до власних сертифікатів ЗНО та буде вирішальною при вступі, зокрема, на спеціальності (освітні програми) «133 Галузеве машинобудування» (Галузеве машинобудування; Робототехнічні системи та комплекси) та «192 Будівництво та цивільна інженерія», які користуються особливо високим попитом на ринку праці. Адже диплом факультету конструювання та дизайну НУБіП України — запорука успішного старту кар’єри молодого фахівця!
Випускників також запрошено до майбутніх заходів «Дня відкритих дверей», що проводитимуться найближчим часом в НУБіП України, та інформацію про які буде розміщено на сайті Університету
 

М. Березовий,
зав. каф. механіки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook