Профорієнтація на Рівненщині

26 січня 2020 року
Рокитнівщина

     З метою проведення профорієнтаційної роботи старший викладач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Буйських Наталія Володимирівна 16 січня 2020 року відвідала загальноосвітні навчальні заклади Рокитнівщини Рівненської області. Цікаві та корисні зустрічі відбулися із учнями випускних класів Масевичської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, та Рокитнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 .

  Під час зустрічей з випускникам шкіл та їх батьками було доведено загальну інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України та кафедру технологій та дизайну виробів з деревини, яка готує фахівців зі спеціальності деревообробні та меблеві технології. Учнів ознайомлено із правилами вступу до університету в поточному році; надано інформацію про можливість прийняти участь в Олімпіаді НУБіП України та отримати до 20 додаткових балів до сертифікатів ЗНО; детально висвітлено можливості та переваги навчання на підготовчому відділенні, що також забезпечує отримання додаткових балів під час вступу. Для кращої інформованості з цих питань випускникам було роздано правила вступу, інформаційно-довідкові матеріали, буклети.

   Під час спілкування було зазначено, що кафедра тісно співпрацює з радою роботодавців, Українською асоціацією деревообробного обладнання, асоціацією «Меблідеревпром», Українською асоціацією меблевиків, які надають можливість проходити стажування на найкращих підприємствах галузі з наступним працевлаштуванням.
   Необхідно зазначити, що переважна частина учнів випускних класів ознайомлена із сайтом нашого університету, періодично заходять на нього і отримують для себе необхідну інформацію. У процесі спілкування випускників цікавили питання участі в Олімпіаді НУБіП  України, особливості організації навчального процесу, умови проживання в гуртожитках, можливості стажування за кордоном тощо. На всі поставлені питання були надані змістовні і вичерпні відповіді.

Ст. викладач кафедри технологій та дизайну  виробів з деревини
Наталія Буйських

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook