Підготовка до нового навчального семестру

26 січня 2020 року

    Початок нового року і нового навчального семестру, а отже, знову прийшла пора до самовдосконалення та визначення нагальних питань та завдань для вирішення.

        22 січня 2020 р. відбулася зустріч декана Оксани Леонідівни Тонхи, заступників декана Віталія Петровича Коваленко та Володимира Миколайовича Завгороднього зі співробітниками кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М. О. Зеленського. На часі питання підготовки кафедри до нового навчального семестру та завдання кафедри на 2020 календарний рік.
     Наприкінці грудня 2019 р. кафедра розпочала активну підготовку до нового навчального семестру. За цей період проведено циклювання підлоги та покриття її лаком в 61 навчальній аудиторії та у 62 викладацькій. За активної допомоги адміністрації університету та факультету навчальна аудиторія укомплектована новими столами та стільцями. Наразі тривають підготовчі роботи в навчальній аудиторії 57.

      Адміністрація факультету разом з НПП кафедри обговорили нагальні проблеми кафедри. В результаті зустрічі визначені основні завдання кафедри на 2020 рік, щодо виконання критеріїв дослідницького університету, плану профорієнтаційної роботи факультету та утримання провідних позицій кафедри щодо співпраці з агропідприємствами.

Юлія Дмитренко, 
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О.Зеленського

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook