СПІВПРАЦЯ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ КОНСТРУКЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ І МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА З ПІДПРИЄМСТВАМИ КИТАЮ

19 грудня 2019, 18:49
Гуанчжоу Китайська народна республіка

 

У місці Гуанчжоу Китайської народної республіки з 18 по 19 грудня 2019 року відбувся міжнародний семінар по обміну досвідом китайських і закордонних спеціалістів. 

Семінар  організував Гуандуньский союз по науково-технічному співробітництву з закордонними країнами. На  запрошення Гуандунського союзу завідувач кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства д.т.н., проф. Афтанділянц Є. Г. прийняв участь у роботі семінару.
На семінарі були доповіді та постерні презентації науково-технологічних розробок установ і підприємств з України, Литви, Грузії, Беларусі, Казахстану та Росії.
Постерна презентація кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства була присвячена результатам модифікування сталі 45 наночастинками заліза.

 

Постерна презентація наукової розробки кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства «Модифікування сталі 45 наночастинками заліза»

 

В збірнику доповідей міжнародного семінару по обміну досвідом китайських і закордонних спеціалістів були включені матеріали кафедри конструювання машин і обладнання «Система оптимального керування рухом кранів» та кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства «Розкислення сталі наночастинками алюмінію», «Модифікування сталі наночастинками заліза», «Обробка розплаву сталевою стрічкою при безперервному литті заготовок».

 

Система оптимального керування
рухом кранів
(РозробникиЛовейкін В. С., Ромасевич Ю.А.)
Розкислення сталі
наночастинками алюмінію
(Розробники Афтанділянц Є.Г., Лопатько К.Г.)
  
  
Модифікування сталі наночастинками заліза
(Розробники Афтанділянц Є.Г., Лопатько К.Г.)
Обробка розплаву сталевою стрічкою при безперервному литті заготовок
(Розробник  Афтанділянц Є.Г.)

 

Після презентацій та доповідей відбулося відвідування технопарку «Nakin Science and Technology Industrial Park» та компаній «Yigang» та «Kintai», що входять до його складу. 
Розробки компанії «Yigang» присвячені комп'ютерному моделюванню поведінку тварин та створенню економічних дорожніх ліхтарів.

 

Комп'ютерне моделюванню поведінки риб

 

Компанія «Kінtаi» спеціалізується на виробництві пристроїв для виготовлення сенсорних екранів.
Після відвідування технопарку «Nakin Science and Technology Industrial Park» відбулася зустріч з представниками аерокосмічного дослідного інституту китайської академії наук (AIR). На зустрічі були заслухані проблеми над якими працює інститут та презентовані перспективні металеві матеріали, що розроблені на кафедрі технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства.

 

Завідувач кафедри технології конструкційних матеріалів і
матеріалознавства д. т. н., проф. Афтанділянц Є. Г. 

 

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook