Вітаємо з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

2 січня 2020 року

 

Дорога університетська родино!

Щиро вітаємо Вас із Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

     2019-ий рік був непростий для України і нашого університету, але водночас і плідний для колективу, насичений подіями, напруженою працею та звершеннями. Попри труднощі, НУБіП утримався у числі кращих університетів країни, про що свідчить його місце в рейтингах.

     Спільними зусиллями всієї університетської родини, наших випускників, роботодавців, ми впевнено реалізовували черговий етап програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020», продовжили масштабні роботи з енергозбереження і ремонти, оновили матеріально-технічну базу, провели вступну кампанію і випустили чергове покоління високопрофесійних фахівців, продовжували славетні традиції нашої alma mater.

     Яким буде прийдешній рік, багато в чому залежить від нас. Будьмо сильними й дружніми, будьмо однодумними, бо лише так зможемо змінити на краще наше спільне сьогодення, окреслити чіткі життєві пріоритети на майбутнє! Нехай Новий рік насправді стане роком здійснення мрій і сподівань, роком миру й достатку, а колядки й щедрівки, що лунатимуть у кожній оселі, додадуть нам свіжих сил для нових наукових звершень, для творення добрих справ, для успішного руху вперед!

     Сердечно вдячний Вам за співпрацю, щиру підтримку, за спільне прагнення працювати на благо нашого університету та України!

У цей святковий день від імені ректорату бажаємо всім співробітникам, нашим дорогим ветеранам, випускникам, студентам і аспірантам наснаги на нові звершення, віри у благополуччя України і здійснення всіх бажань!

Хай завжди в очах іскряться успіх, радість і кохання. Хай здійсняться всі бажання. Щоб достаток був у домі, щоб усі були щасливі і здорові!

     З води і роси!

З найкращими побажаннями
ректор НУБіП України  Станіслав Ніколаєнко

 

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook