АННА ЖАРІКОВА ТА КАТЕРИНА ЗАРЕМБА: МРІЄМО ОТРИМАТИ ФАХ ФІНАНСИСТА, ВСТУПИВШИ ДО НУБІП УКРАЇНИ

24 грудня 2019 року
Анна Жарікова та Катерина Заремба, випускниці ліцею «Білоцерківський колегіум» мріють про фах фінансиста і вже обрали для себе навчання в НУБіП України за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування».
 
 
– Аня, чим Вас зацікавила спеціальність фінансиста?
‒ Спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» є провідною спеціальністю економічного напряму. А ще фінансист – це не лише професія, але й мистецтво, яке потребує таланту та досвіду. Спеціаліст у сфері фінансів – це фахівець з високим рівнем теоретичної та практичної економічної підготовки, яку можуть на високому рівні забезпечити викладачі НУБіП України.
 
– Катерина, чому Ви обрали спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»?
‒ Думаю тому, що робота фінансиста є особливою – завжди бути в центрі всіх важливих подій свого підприємства. Спеціаліст із фінансів повинен бути організованим та відповідальним, грамотно орієнтуватися не тільки в економічному, але і в податковому та цивільному законодавстві. А ще потрібно чітко уявляти: як працює Ваш бізнес, де можна знайти резерви зниження витрат.
 
Чому саме НУБіП України було обрано серед багатьох інших навчальних закладів?
Катерина: у вересні до нашого ліцею приїздили викладачі з кафедри Банківської справи та страхування. Було дуже цікаво почути про здобутки НУБіП, його лабораторії, можливості навчання та стажування за кордоном і вже тоді ми твердо вирішили приїхати на День відкритих дверей та побачити університет на власні очі.
Аня: День відкритих дверей в НУБіП України, як на мене, справжнє свято. Все гарно та цікаво. Виступ ректора, знайомство з деканом економічного факультету, можливість зайти в будь-яку аудиторію корпусу та посидіти на парі, екскурсія, яку провели викладачі територією університету та Ботанічним садом справили на мене незабутнє враження. Ми відчули, що навчаючись в НУБіП, отримаємо не лише знання, а й турботу з боку викладачів та достатні умови аби проявити свої здібності.
 
 
– Дякуємо Вам за цікавість до НУБіП України та чекаємо на Вас серед дружньої родини студентів рідного університету.
 
Розмовляли Олена Жарікова та Руслана Мамчур
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook