Профорієнтаційна робота кафедри біології тварин продовжується

18 грудня 2019 року

     Проведення профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл, гімназій, ліцеїв є актуальним питанням сьогодення. Саме ця робота дає можливість ознайомити майбутніх абітурієнтів з нашим університетом: вказати на переваги навчання в НУБіП України, зокрема презентувати факультет тваринництва та водних біоресурсів.

      Доцентом кафедри біології тварин Чепіль Людмилою Василівною 27 листопада було проведено профорієнтаційну роботу у Комунальному закладі Київської обласної ради «Фастівський ліцей-інтернат», який створений для обдарованих дітей Київщини, де вони одночасно можуть навчатися і проживати. Головним пріоритетом закладу є якісна освіта. Тому щороку ліцеїсти стають переможцями І, ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, одинадцятикласники успішно здають ЗНО і мають можливість вступити до найпрестижніших вузів України.

      Основним досягненням ліцею є те, що щорічно всі випускники закладу стають студентами престижних вищих навчальних закладів України. Серед випускників ліцею багато талановитих і успішних людей, котрі досягли успіхів у науковій діяльності та реалізували себе на керівних посадах. Профорієнтаційну роботу було проведено з учнями 10-х та 11-х класів. Під час зустрічі з учнями була надана інформація про умови вступної кампанії, були запрошені для ознайомлення та екскурсії на факультет тваринництва та водних біоресурсів.

  

       Висловлюємо подяку за організацію та проведення зустрічі з учнями ліцею директору Комунального закладу Київської обласної ради «Фастівський ліцей-інтернат» Пасічнюк Юлії Миколаївні.

Людмила Чепіль,
доцент кафедри біології тварин
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook