Дівчата-тваринники прийняли участь у змаганнях із гирьового спорту

18 грудня 2019 року

        28 листопада відбувалися змагання 63-ї спартакіади студентів НУБіП з гирьового спорту. Активну участь у турнірі брала студентка 3 курсу 1 групи  факультету тваринництва та водних біоресурсів Гордієнко Юлія.

        У змаганнях брали участь збірні команди ННІ та інші факультети НУБіП. Турнір проводився серед хлопців і дівчат за сумою двоборства (поштовх та ривок лівою і правою рукою). Хлопці змагалися в 7 вагових категоріях: 63, 68, 73, 78, 85, 95, +95 кг. Вага гир складала 20 кг. Серед дівчат – ривок лівою і правою рукою у 4 вагових категоріях: до 58 кг, до 63 кг, 68 кг, +68 кг. Вага гир - 12 кг. До категорії 68+ входило 8 учасниць. Серед них була й наша Юля. Вона зуміла підняти гирю 68 раз, чим й ми пишаємося.

      Активно підтримували учасницю студентки 3 курсу 3 групи Гнєзділова Аліна та Кермач Карина, які входять до складу студентскої організації факультету ТВБ. Ми були приємно вражені витривалості та силі Юлі.

      Дівчина почала займатися важкою атлетикою на першому курсу університету. Юля захопилася цим видом спорту і саме тому вирішила розвиватися в даному напрямку. Нагороджування учасників відбувалося за відповідними категоріями. Перші три місця серед дівчат категорії 68+ присудили учасницям, які захищали честь факультету ННІ. Наша Гордієнко Юля зайняла почесне 6 місце.

Кермач Карина, Гнєзділова Аліна,
студентки 3 курсу 3 групи
Олена Дегтяренко, куратор групи
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook