Урочисте вручення дипломів

13 грудня 2019 року

Сьогодні для нас, випускників магістратури за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту, урочистий і хвилюючий день – вручення дипломів магістра!

Розпочалося свято з вітального слова декана факультету аграрного менеджменту, к.е.н. Остапчука А.Д., який привітав нас з цією значною подією і побажав подальших успіхів. Багато напутніх слів і побажань було сказано завідувачами та викладачами всіх кафедр факультету, але особливо зворушили нас теплі слова нашого наставника, завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н., члена-кореспондента НАН України Шинкарук Л.В. Лідія Василівна побажала, щоб головний проект – все наше подальше життя – став для нас найуспішнішим та звернулась із закликом продовжувати розвивати не тільки тісний професійний зв'язок з кафедрою, а й гостинно запросила на каву вже найближчим часом.

 

Коли саме почався процес вручення дипломів, у кожного з нас мелькали перед очима півтора роки цікавого, насиченого, десь важкого, життя. За цей час ми познайомилися і потоваришували один з одним, набули безцінного досвіду в питаннях інвестиційного проектування, стали більш освіченими фахівцями. Для одних навчання в магістратурі – крок до вдосконалення своїх знань і застосування їх вже на існуючій роботі, для інших – поштовх для пошуку нової, більш цікавої і успішної роботи. Ясно одне – отримані знання не пропадуть даром, вони обов’язково будуть нами вдало застосовані в нашому професійному житті.

  

Хотілось би сказати слова великої вдячності всьому науково-педагогічному колективу факультету аграрного менеджменту, особливо викладачам кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту на чолі із завідувачем кафедри, д.е.н., членом-кореспондентом НАН України Шинкарук Л.В. Ви справжні фахівці і великі професіонали! Протягом всього періоду навчання ви ділились з нами своїми знаннями, досвідом, давали слушні поради, іноді сварили за пропуски та невчасно зроблену роботу, але кожен з вас завжди готовий був прийти на допомогу!

  

Ми ніколи не забудемо часи навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, обіцяємо приходити в гості, приводити дітей і друзів на навчання та продовжувати плідну співпрацю з кафедрою.

  

  

Якщо хтось ще не вирішив, яку професію обрати, в який ВНЗ піти навчатись, ми вас запевняємо:
найкращий навчальний заклад – це НУБіП України!
Найкращий факультет, який має найпрофесійніших викладачів – факультет аграрного менеджменту!
Найкраща кафедра, на якій є можливість отримати надсучасну та затребувану професію проектного менеджера, навчаючись за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту!

  


Випускники кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook