Чергове засідання гуртка «Фіто – наше життя» 20 листопада відбулось чергове засідання наукового гуртка кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин «Фіто - наше життя». Головним питанням роботи гуртка було представлення магістрами першого року навча

22 листопада 2019 року
Кафедра інтегрованого захисту та карантину рослин

Засідання гуртка «Фіто – наше життя»

 

20 листопада відбулось чергове засідання наукового гуртка кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин «Фіто - наше життя». Головним питанням роботи гуртка було представлення магістрами першого року навчання тематик їх майбутніх магістерських робіт. Студенти в своїх доповідях піднімали проблеми, які їх цікавили з професійної точки зору, і на вирішенні яких вони будуть концентрувати свою увагу. Разом з науковими керівниками були сформульовані тематики, розроблені програми та методики досліджень, визначені базові господарства для закладання дослідів.

Приємно вразила зацікавленість студентів у майбутній роботі. Більшість доповідачів посилались на матеріали, які були отримані ще під час виробничої практики після третього курсу бакалаврату. І виконання майбутніх досліджень вони спланували проводити саме в даних господарствах. Частина магістрів вирішила зосередитись на вивченні питань, які входять в перелік проблем, що вивчає кафедра.

Після обговорення доповідей всі тематики були одноголосно затверджені і рекомендовані до виконання. Рішенням засідання гуртка було прийнято: «Заслухати результати проведеної роботи після закінчення науково-дослідної практики» на засіданні гуртка та засіданні кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин.

 

Дмитрієва О.Є., доцент кафедри інтегрованого захисту

та карантину рослин, канд. біол. наук

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook