Профорієнтація для школярів Креативної Міжнародної Дитячої Школи

11 грудня 2019, 22:41

 В рамках дня відкритих дверей Національного університету біоресурсів і природокористування України 22 листопада 2019 року кафедру екобіотехнології та біорізноманіття відвідали 16 школярів Креативної Міжнародної Дитячої Школи (КМДШ) на чолі з вчителем біології Наталією Бортнік.

Майбутні абітурієнти відвідали проблемну науково – дослідну лабораторію біотехнології та клітинної інженерії, де ознайомились з однією з видатних колекцій унікальних рослин  in vitro.


 В навчальній лабораторії промислової біотехнології школярі ознайомились з культурами агрономічно-цінних мікроорганізмів, з методами дослідження мікрофлори води та повітря, розробкою завідувача кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Патики М.В. біопрепаратом «Екстракон».

      

Керівництво КМДШ планує заключити  договір про партнерство та ділове співробітництво з НУБіП  щодо здійснення заходів, спрямованих на проведення професійної орієнтації школярів та отримання якісних знань, умінь і навичок, взаємодіяти у сфері організації навчально-наукового процесу.

Коломієць Ю.В., Бородай В.В., доценти

 кафедри екобіотехнології та біорізноманіття

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook