Екскурсія студентів 3 курсу 6 СТ групи до Верховної Ради України та м. Києвом

4 грудня 2019 року

За погодженням із керівництвом Апарату Верховної Ради України, доцентом кафедри статистики та економічного аналізу Богданюк О.В., було організовано екскурсію до Верховної Ради України для студентів спеціальності «Облік і оподаткування», 6 с.т. групи.


Учасники екскурсії ознайомилися з приміщеннями Верховної Ради України, її архітектурною спадщиною. Оглянули чудові картини, що прикрашають стіни, приміщення балкону, з якого видно робочі міста народних обранців. Велику зацікавленість викликала картина О. Кулакова «Державотворення», на якій зображені депутати Верховної Ради України, історичні особи, які брали участь у державотворенні на різних етапах боротьби за незалежність України та державний символ – великий прапор у центрі картини. Окрім того, мали змогу побувати у сесійній залі парламенту, де ухвалюються закони України, а також завітали до кулуарів Верховної Ради України, де проходять брифінги народних депутатів.


Усі присутні пізнали для себе багато цікавих нових фактів, що пов’язують історію нашої держави і сьогодення роботи Верховної Ради України.

Цікавою та незабутньою виявилася також екскурсія по м. Києву.

 

Олена Богданюк,
к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook