Магістри приступили до захисту своїх дипломних проектів

9 грудня 2019, 10:00

 

  Триває прилюдний захист дипломних робіт студентами магістратури денної форми навчання. Всього захищатимуться 2154 осіб.

     На агробіологічному факультеті однією з перших свою роботу на розгляд екзаменаційної комісії представила Людмила Комар. Відмінниця навчання, яка претендує на диплом з відзнакою, під керівництвом доцента Валентини Рожко ще з бакалаврських часів для свого наукового дослідження обрала ефективність заходів основного обороту грунтів під сою в умовах СФТ «Веста-СВ» Шполянського району Черкаської області. Об’єкт досліджень обрала не випадково: це підприємство – їхній родинний бізнес. Дівчина темою володіє досконало, адже кілька останніх років вона працює поруч з батьком-аграрієм. До речі, підтримати Людмилу на захисті прийшов і її наречений Володимир Чорнобай. Він теж відмінно навчається на агробіофаці і теж захищатиме магістерську роботу за два дні. Чи планують в аспірантуру? Однозначно.
     А загалом сьогодні захищалося 11 майбутніх агрономів. Хоча чому майбутніх? За якийсь тиждень вони отримають дипломи.

  

  

     Десятий корпус сьогодні також нагадував розбурханий мурашник: дипломні роботи захищали перші цьогорічні випускники факультетів економічного та аграрного менеджменту. На адміністративному менеджменті свої роботи презентували 12 магістрантів, троє з яких – Валерія СтарцеваКристина ТрутенкоКостянтин Центило – претендують на диплом з відзнакою. На менеджменті зовнішньоекономічної діяльності – 14, з яких також троє – Христина Лащів, Марія Богомол, Олександр Коноз – розраховують на «червоний диплом». З 14 маркетологів реально претендують на диплом з відзнакою четверо – Анастасія Галінська, Ольга Гаврилюк, Олена Гавриленко та Євгенія Гуцул.

  

  

  

  

    На факультеті конструювання і дизайну сьогодні розробки, які теж зроблені на матеріалах конкретних практик, представляли 14 потенційних інженерів. На спеціальності «Обладнання лісового комплексу» екзаменаційна комісія відзначила роботи Сергія Лугина і Леоніда Мусійчука«Технічний сервіс» – Михайла Власюка та Ігоря Давиденка, які «йдуть» на диплом з відзнакою.

  

  

     Захисти триватимуть до 18 грудня, а вже 13-го будуть вручені перші дипломи.

Валентин Обрамбальський
 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook