Представники соціального відділу СО факультету тваринництва та водних біоресурсів відвідали дитячий будинок «Берізка»

7 грудня 2019 року

      Соціальний відділ студентської організації факультету Тваринництва та водних біоресурсів живе активним студентським життям. Ось, наприклад 22 листопада наші активісти: Видря Ольга, Кермач Карина та Базяка Андрій відвезти допомогу в дитячий будинок «Берізка».

     Сюди входили: засоби особисто гігієни, дитячий одяг та іграшки. Під час зустрічі познайомилися з чудовими, щирими дітьми.  Спільними зусиллями та дружнім колективом студентів провели благодійну акцію, яка називалася «Подаруй дитині більше щастя». Завдяки коштам, зібраними на благодійній акцій та за фінансової підтримки доцента кафедри конярства і бджільництва нашого факультету Адамчук Леонори Олександрівни, ми змогли здійснити цю поїздку.

 

     Кожна дитина є маленькою частинкою суспільства. Вона пізнає світ, вчиться і щодня зростає. Вона може бути творчою, спортивною, допитливою, мовчазною, обдарованою, креативною, дотепною, старанною... І ще довжелезний список, який ніколи не закінчується. Спостерігаючи за дітьми щораз виявляємо чимало нового. Але єдине лишається незмінним: кожна дитина – неповторна. 

     Тому на цьому наша команда не зупиниться. Наразі, ми плануємо відвідати вдруге діток та привітати їх із Днем Святого Миколая!

Кермач Карина,
Гнєзділова Аліна,
студентки 3 курсу 3 групи

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook