ПРОЕКТНИХ МЕНЕДЖЕРІВ СТАЛО БІЛЬШЕ!

28 листопада 2019 року
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту, корп.10

26-27 листопада 2019 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту ФАМ відбувся захист магістерських робіт освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» заочної форми навчання.

З вітальним словом звернувся декан факультету аграрного менеджменту, к.е.н. Остапчук А.Д. та представив голову комісії, д.е.н., професора Талавирю М.П., та членів комісії - д.е.н., професора, член- кореспондента НАН України Шинкарук Л.В., к.держ.упр., Дергач А.В., к.е.н. Орехівського В.Г.

Члени комісії зазначили, що всі магістерські роботи підготовлені на основі реальних кейсів державних установ, комерційних організацій та з розвитку власного бізнесу.

 

Особливо актуальними були розроблені заявки на дофінансування з Міжнародних організацій проектів розвитку інфраструктури прикордонних пунктів пропуску на кордоні з Угорщиною і Польщею працівників Державної прикордонної служби України Івка Вадима, Лисака Антона та Кисарця Олександра. До фінансування даних проектів долучиться Європейський банк реконструкції і актуальність сучасних викликів та загроз, насамперед таких, як міжнародний тероризм, транскордонна організована злочинність, незаконна міграція та торгівля людьми, контрабандна діяльність, спонукають державні установи до пошуку консолідованих заходів щодо забезпечення захисту національних інтересів у сфері безпеки державного кордону. Ми пишаємося тим, що саме наші магістри розробили такі необхідні проектні заявки, які включено на наступний рік у план роботи Держприкордонслужби України.

  

Також важливими були проекти Іщенко Лілії, Заніздри Артура, Сінічук Ірини та Клименка Владислава, присвячені питанням надання освітніх та оздоровчих послуг дітям та молоді, залучення молодого покоління до пізнання світу, в яких зосереджено увагу на розрахунках економічної доцільності відкриття дитячих таборів, центрів розвитку та центрів вивчення іноземних мов.

 

 

Всі галузі агропродовольчого сектору є стратегічно важливими і значущими із погляду забезпечення продовольчої безпеки країни. Тому, неабияку увагу привернули реальні розробки нашими магістрантами бізнес планів інвестиційних проектів з розвитку фермерського господарства (вирощування сорго, Величко Мирослав) та відкриття і модернізації виробництва крольчатини і курятини (Сидор Оксана, Мустафаєв Шахріяр).

   

Не обійшлось на захисті і без проектів про прекрасне: у бізнес-проекті створення власного квіткового салону Невмержицька Аліна прорахувала всі ризики і вигоди саме такого бізнесу.

 

Голова комісії, професор Талавиря Микола Петрович, зауважив, що кожен представлений проект виокремлюється своєю ексклюзивністю, креативністю та неординарним підходом до вирішення поставлених завдань і всі вони заслуговують на увагу!

Завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, професор Шинкарук Л.В. зазначила високий рівень підготовки магістерських робіт і обговорила подальшу співпрацю з працівниками Державної прикордонної служби України через доручення до розробки реальних заявок магістрами з «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» та з випускниками, представниками бізнесу щодо стажування магістрів і можливостей працевлаштування.

Ми пишаємося нашими випускниками, які, як завжди, показали високий рівень підготовки та вміло поєднали свої теоретичні знання з практичним професійним досвідом!

Щиро бажаємо подальших успіхів!

Анна Дергач
ст.викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

    

   

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook