Прокладаємо шлях до розуміння рис ефективного управління на профорієнтаційних зустрічах з учнівською молоддю

25 листопада 2019 року

Для формування у школярів мотивації до навчання та саморозвитку, надання дієвої теоретичної та практичної допомоги у свідомому їхньому самовизначенні та для успішного входження в активне громадське життя і потрібна профорієнтаційна робота науково-педагогічних працівників у загальноосвітніх навчальних закладах.

З цією метою доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сова Олена Юріївна завітала 25 листопада 2019 року до старшокласників спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 296 з поглибленим вивченням іноземної мови Дарницького району міста Києва.

Учням випала нагода поспілкуватися з представником викладацького колективу факультету аграрного менеджменту НУБіП України, задати питання Сові О.Ю. стосовно специфіки професії менеджера, систематизувати свої погляди на майбутнє з наголосом на важливість отримання дипломів про вищу освіту державного зразка. Нині професія менеджера на вітчизняному ринку праці дуже затребувана, і за спеціальністю «Менеджмент» готуються фахівці в сфері управління як державними, так і бізнесовими структурами.

Директор школи Титаренко Вікторія Володимирівна та заступник директора з виховної роботи Точиліна Світлана Олександрівна висловили подяку за проведене заняття з одинадцятикласниками, завданням якого було представити можливості та напрацювання факультету аграрного менеджменту НУБіП України, розширити уявлення про проектне навчання (project-based learning) та сучасні освітні програми на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту.

 

Між спеціалізованою загальноосвітньою школою № 296 та Національним університетом біоресурсів і природокористування України 25 листопада 2019 року був підписаний Договір про співробітництво з надією на плідну взаємодію у зацікавленні молоді в отриманні потужних потоків нової інформації на факультеті аграрного менеджменту.


Олена Сова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook