Творчий підхід до навчання!

26 листопада 2019 року

 

 

       Феномен творчості та креативності завжди привертав увагу дослідників як найважливіший компонент соціальної культури. Це багатогранне поняття, що пронизує всі сторони діяльності особистості й проявляється у всіх напрямках практичного навчання. Також це потребує відповідного педагогічного підходу, цілеспрямованого впливу викладачів протягом усього періоду навчання та виховання. Студенти повинні вчитися самостійно мислити, мати власну думку, відчувати відповідальність за предмет, який вони вивчають.

Саме тому кафедра фінансів всебічно сприяє цьому. Нещодавно на лекції з навчальної дисципліни «Фінанси» студенти мали змогу поспілкуватися з генеральним директором ПАТ «Київпроект» Гладуняком Р.М. на тему фінансового ринку.

 

Студенти мали змогу обговорити роман Т. Драйзера «Фінансист», отримати безліч практичних порад та відчути професійний підхід до фінансової справи.

 

Також було вирішено, що за результатами складання іспиту із дисципліни «Фінанси», найкращі студенти будуть запрошені на практику до підприємства. Роман Гладуняк побажав всім успіхів та висловив бажання завітати до Університету ще не один раз!

 

Наталія Шевченко

доцент кафедри фінансів

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook