Запрошуємо студентів до участі у Всеукраїнському правовому ВІП-турнірі!

25 листопада 2019 року
Юридичний факультет Національного авіаційного університету за адресою: м. Київ, просп. Космонавта Комарова, 1

 Запрошуємо студентів до участі у Всеукраїнському правовому ВІП-турнірі!

 

Міністерством юстиції України спільно з Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України (далі - КРМЮ України) 13 грудня 2019 року на базі Юридичного факультету Національного авіаційного університету за адресою: м. Київ, просп. Космонавта Комарова, 1 буде проведено XII Всеукраїнський правовий ВІП-турнір серед студентів юридичних факультетів закладів вищої освіти України в рамках Всеукраїнського тижня права 2019 року. Метою турніру є сприяння розвитку правової культури студентської молоді, виховання поваги до права в Україні, підвищення рівня правових знань та уміння застосовувати їх на практиці.

Турнір буде проводитись за правилами гри «Брейн-ринг». Команда переможець матиме змогу зіграти у суперфіналі з командою провідних правників України під час Всеукраїнського тижня права.

Реєстрація команд відбувається шляхом надсилання заявки, згідно додатку, у форматі Word на електронну адресу: [email protected]. Кінцевий термін реєстрації команд - 10 грудня 2019 року. Усі витрати, пов'язані з переїздом учасників до місця проведення турніру, здійснюються за власний рахунок, або за рахунок закладу, що їх відряджає.

Враховуючи викладене просимо сприяти участі команди Вашого навчального закладу у турнірі. За додатковою інформацією звертатись до голови КРМЮ України Которобая

 

Євгена Станіславовича за тел. 093-733-47-88 або [email protected]

 

 

Додатки: Положення про проведення турніру, зразок заявки. 

 

 dodatokvip

polozhennya

Лист-ВНЗ

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook