НУБіП вражає та надихає!!!

25 листопада 2019, 0:31

      «Ліс, поле, сад, тварини.

     Крокуйте стежками НУБІП України»

     Саме такими словами зустрів нас професор Микола Повозніков і провів екскурсію.

     Мене надзвичайно вразив Музей медоносних і лікарських рослин. Коли я вперше побувала у НУБіП, то завітала до Музею, щоб вивчити культуру рослин і підготувати гербарій для школи. Мене зачарував запах трав, який відчуваєш щойно переступаєш поріг затишного Музею.  Так пахне Україна, так пахне на горищі моєї прабабусі, коли мені доводилося бувати у її будиночку. Я люблю Україну й радію, що відкрила для себе світ НУБІП.

    Це спонукало мене до роздумів.Кожен з нас прагне досягти неабияких успіхів у житті. Цьому нас вчать змалечку найрідніші люди, яким не байдужа наша доля. Ми ставимо перед собою мету та йдемо до неї маленькими кроками. У Японії наприклад цей метод називають «Кайдзен». «Кайдзен» — японська філософія або практика, яка фокусується на безперервному вдосконаленні . Успіхів можна домогтися у різних сферах свого життя. І кожен сам обирає свій шлях та шукає ключ до успіху, виокремлює для себе найвагоміші складові, які допоможуть досягти значного результату.

    Я вважаю, успішним може називатися лише той, хто пройшов безліч випробувань на своєму шляху, ретельно та старанно працював, набрався багатого досвіду і врешті-решт може похвалитися вагомими здобутками в тій чи іншій сфері діяльності. Життєвий успіх для мене – це по-перше, велика та дружня родина, яка буде любити і підтримувати незважаючи ні на що. Люди, котрі ніколи не дозволять тобі здатись. Як сказав Авраам Лінкольн: «Не можна здаватися не тільки після одної поразки, але і після ста поразок». Отже, це дуже важлива риса. По-друге – це вірні та надійні друзі, в компанії з якими ти почуваєш себе легко й невимушено. На мій погляд неможливо оминути одну з вагомих складових нашого життя якою є робота, та, що викликає задоволення і бажання займатися улюбленою справою знов і знов.

    Дозвольте кілька цитат успішних людей.

   “За свою кар’єру я пропустив понад 9000 кидків, програв майже 300 ігор. 26 раз мені довіряли зробити фінальний переможний кидок, і я промахувався. Я зазнавав поразок знову, і знову, і знову. І саме тому я домігся успіху.”, – Майкл Джордан

     “Життя – це те, що з тобою відбувається, поки ти будуєш плани.”, Джон Леннон.

    “Логіка може привести вас. від пункту “А” до пункту “Б”, а уява – куди завгодно”, – Альберт Айнштейн.

   “Ваш час обмежений, не витрачайте його, живучи чужим життям.”, – Стів Джобс, - сказав засновник інноваційної компанії гаджетів. До речі, Стів не дозволяв своїм дітям користуватися айфонами, він прагнув живого спілкування віч на віч.

   “Варто тільки повірити, що ви можете – і ви вже на півдороги до цілі”, – говорив мудрий Теодор Рузвельт.

  Безумовно, людина сама творець свого щастя. У всіх нас повинно бути бажання домогтися чогось у житті і я теж не виключення. Як сказав легендарний державний діяч Великої Британії, письменник Вінстон Черчиль: «Успіх — це ще не крапка, невдача — це ще не кінець: єдине, що має значення, — це мужність продовжувати боротьбу». Тому все своє подальше життя потрібно впевнено йти до своєї мети і стати по-справжньому успішною людиною! Живіть щасливо вже сьогодні: радійте життю і маленьким успіхам щодня. Те, що нічого поганого не сталося - це вже привід для радості. УСПІХІВ НАМ УСІМ! Процвітання вашому навчальному закладу! Я всім раджу пройтись стежками НУБіП України, а потім і навчатися тут!

Марія Кузьменко,

учениця 10-Б класу, Київ.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook