Профорієнтаційний тренінг викладачів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту "Суспільство і підприємництво в XXI столітті"

20 листопада 2019 року

19 листопада 2019 р. викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України доценти Марина Миколаївна Дєліні та Віталій Петрович Гаврилюк в рамках профорієнтаційної роботи відвідали Загальноосвітню школу № 166 м. Києва, де зустрілись з учнями 10-х та 11-класів. 

Темою зустрічі став тренінг: «Суспільство і підприємництво в XXI столітті», протягом якого викладачі та учні школи активно співпрацювали. Так, було розглянуто сутність інвестицій, їх роль в розвитку підприємств, наведено приклади соціально-відповідального інвестування та його роль в сучасному світі.

 

Учням було запропоновано сформулювати свою ідею-проект, яка може найближчим часом стати нагальною. В результаті групової роботи вони винайшли дуже цікаві ідеї та важливі тези для подальшої роботи:
- ліки від раку (зараз все більше підприємств вкладає великі кошти в дослідження цієї хвороби);
- подальший розвиток штучного інтелекту, а саме заміна «робочих рук» на простих постійних задачах;
- розвиток ГМО продукції (створення ідеального ГМО продукту) як єдиний засіб боротьби з голодом у всьому світі;
- найбільш важливе відкриття: можливість розщеплювати атоми на більш маленькі частки (без виділення чи з придушенням часток енергії, яка виділяється в цьому процесі);
- альтернатива нафті, яка матиме в собі тільки екологічні компоненти та буде більш безпечніша. Це зупинить більшість війн, а також це нове паливо;
- та багато-багато інших ідей, які стосуються вирішення проблем платного навчання в університетах, перенаселення планети, релігійних питань тощо.

 

Тож, ми бачимо, що учні зараз різносторонньо розвинуті та мають зацікавленість в навчанні новому.

  

Обговорення запропонованих ідей проходило з позитивними емоціями і гарним настроєм.

На завершення з школярами домовилися щодо подальших зустрічей та продовження тренінгів і обов’язковості зустрічі на Дні відкритих дверей, який відбудеться 22 листопада 2019 р. о 9.00.


Марина Дєліні,
Віталій Гаврилюк,

доценти кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook