Спільними зусиллями запрошуємо на День відкритих дверей!

20 листопада 2019 року

19 листопада 2019 року доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту НУБіП України Гаврилюк В.П. та доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБіП України Кузьменко С.В. провели зустріч з учнями випускних класів Вишнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 м. Вишневе, Київської області.

Проведенню зустрічі посприяли директор гімназії Коваленко Володимир Петрович та заступник директора школи з виховної роботи Хомицька Алла В’ячеславівна.

 

Під час зустрічі Кузьменко С.В. та Гаврилюк В.П. ознайомили учнів із керівництвом та структурою НУБіП України, проінформували про спеціальності, які можна здобути на базі університету. Особливу увагу приділено було розкриттю можливостей при вступі на факультет аграрного менеджменту. Приділено увагу важливості та необхідності здобуття рівня висококваліфікованого фахівця у галузі менеджменту та маркетингу.

 

Старшокласники виявили неабиякий інтерес до університету, поставили багато запитань, зокрема щодо працевлаштування випускників вишу, стипендіального фонду, умов оплати за навчання, студентського дозвілля, міжнародного навчального та практичного стажування.

 

В процесі зустрічі учням було запропоновано обговорити основні принципи підприємництва та спробувати розв’язати прикладні економічні задачі, що визвало зацікавленість та дискусію. Учням було роздано інформаційні матеріали про факультет та університет, а на дошках оголошень школи розміщено інформацію приймальної комісії НУБіП України.

Доценти Кузьменко С.В. та Гаврилюк В.П. запросили випускників школи відвідати Національний університет біоресурсів і природокористування України для проведення професійної екскурсії 22 листопада 2019 року під час проведення Дня відкритих дверей.

 


Кузьменко С.В.,
доцент кафедри адміністративного менеджменту та
зовнішньоекономічної діяльності

Гаврилюк В.П.,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook